Олійний гарбуз
Середньостиглий
ОСОБЛИВОСТІ СОРТУ:
• короткі пагони з великою кількістю плодів
• висока врожайність зерна
• високий вміст олії
• помірно стійкий до фруктової гнилі
Європейська класифікація: від 1 (найкраща) до 9 (найгірша)
ХАРАКТЕРИСТИКА СОРТУ:
тип: гібрид
використання: олія
рекомендації по розміщенню: теплі, вологі регіони
стиглість: середня
АГРОНОМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:
розвиток на початку вегетації: 3
цвітіння: 5
стиглість: 5
стійкість до вірусів : 5
стійкість до бактерій: 4
стійкість до борошнистої роси: 5
стійкість до фруктової гнилі: 3
вміст олії: ~47,5%
ПОТЕНЦІАЛ ВРОЖАЮ/ СТРУКТУРА ВРОЖАЮ:
Врожайність насіння: 12 ц/га
Маса 1000 зерен: ~216 гр
ВИРОЩУВАННЯ СОРТУ:
Норма висіву: 18 000 зерен/га
Техніка висіву: висів насінин поштучно з дистанцією між 0,7 м та 1,4 м
Час висіву: кінець квітня – середина травня
Внесення добрив: 0-90 кг N/120 кг P2 O5 /160 кг K2 O
Збір врожаю: кінець вересня
Примітка:
Для отримання очікуваного врожаю опади за період вегетації повинні становити мінімум 250 мм.