Олійний гарбуз
ОСОБЛИВОСТІ СОРТУ:
• великий врожай
• стійкий до фруктової гнилі
ХАРАКТЕРИСТИКА СОРТУ:
тип: лінійний
цвітіння: середньо-пізнє
стиглість: середньо-раннє
стійкість до вірусів: середня
стійкість до фруктової гнилі: дуже висока
вага зерна: велика, ~220 гр.
олія (вологі регіони): ~46,7%
олія (посушливі регіони): ~45,7%
потенціал врожаю насіння: ~1060 кг/га (вологі регіони) ~880 кг/га (посушливі регіони)
НОРМА ВИСІВУ:
~18.000 зерен / га
ТЕХНІКА ВИСІВУ:
Широкі рядки 2,1 – 1,4 м
ЧАС ВИСІВУ:
середина/кінець квітня
ТИП ГРУНТУ:
легкі та середні ґрунти, у теплих та сонячних регіонах
СІВОЗМІНА:
найкраще між зерновими 5-6 років, між овочами, такими як огірок та цукіні
ПІДГОТОВКА ГРУНТУ:
оранка восени Плоске та чисте поле без бур’янів
ВРОЖАЙ:
кінець вересня
Примітка:
Врожай має бути достатньо пізнім, для того щоб мати зрілість плодів та легке звільнення зернин від плоду, але в той же час достатньо раннім, перед дощами, що призводять до гниття плодів. Чутливий до заморозків. Для отримання очікуваного врожаю опади за період вегетації повинні становити мінімум 250 мм