ОСОБЛИВОСТІ СОРТУ:
• пізня, для сухих регіонів
• низька норма висіву
ХАРАКТЕРИСТИКА СОРТУ:
• Розміщення: для піщаного, легкого та середнього ґрунту
• Група стиглості: 0
• Тип насінин: жовтий з темно-коричневою плямистістю
ПОТЕНЦІАЛ ВРОЖАЮ/СТРУКТУРА ВРОЖАЮ:
врожайність – 40,2 ц/га
маса 1000 зерен ~ 210 гр
зерен/бобів – 3
вміст білку ~ 39,6 %
вміст олії ~ 22,1 %
Європейська класифікація: від 1 (найкраща) до 9 (найгірша)
АГРОНОМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ:
розвиток на початку вегетції – 3
стиглість – 4
стійкість до вилягання – 4
стійкість до розтріскування – 3
висота рослини – 4
вегетація – 131 день
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ:
склеротинія – 4
бактерії – 4
віруси – 3
ВИРОЩУВАННЯ СОРТУ
• Норма висіву: 50 зерен / м2
• Техніка висіву: висів рядками 45 см (75см)
• Час висіву: кінець квітня ( 10°c у ґрунті)
• Збір врожаю: початок жовтня