Ярий ячмінь
ОСОБЛИВОСТІ СОРТУ:
• стійкість до вилягання, осипання, посухи
• стійкий до хвороб та шкідників
• хороший потенціал урожайності навіть у сухих умовах
Європейська класифікація: від 1 (найкраща) до 9 (найгірша)
РОСЛИНА:
час початку колосіння – ранній
висота рослини – 64 – 66 см
стійкість до осипання – 1
стійкість до вилягання – 1,5
посухостійкість – 1
колос – двухрядний
ХАРАКТЕРИСТИКА ЗЕРНА:
білок – 12,5%
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ:
гельмінтоспоріоз – 1,5
борошниста роса – 1,5
сажка – 1
АГРОТЕХНІЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ:
• Тривалість вегетаційного періоду становить С/Л/П – 83/88/89 днів