КОРДОБА
CORDOBA / 000- /2475 CHU
Маса 1000 зерен: 170-185 г, Вміст білка: 40-42%, Вміст жиру: 21-22%
Сорт сої КОРДОБА вирізняється інтенсивним розвитком на ранніх етапах, що суттєво полегшує боротьбу із забур’яненістю. Однією з ключових характеристик сорту є відмінна здатність до гілкування, що забезпечує, навіть за зріджених умов, відмінні результати урожайності. Сорт КОРДОБА вирізняється генетичною стійкістю до вірусних захворювань.
• Швидкі початкові темпи росту;
• Підвищена стійкість до осипання;
• Крупне зерно зі світлим рубчиком;
• Хороша стійкість до стресових умов вирощування.
Вегетаційний період: 110 днів